Notícies Fòrum


El Fòrum Empresarial del Llobregat reprèn dijous el Cicle de Trobades d´Alcaldes/ses amb el món empresarial amb Eduard Rivas, alcalde d’Esparreguera

10/05/2021


El Fòrum Empresarial del Llobregat enceta novament Cicle de Trobades virtuals -eFòrum- amb Alcaldes/ses del Baix Llobregat, que permet a les empreses de cada municipi conèixer les mesures i línies que l’administració local està realitzant per minimitzar l’impacte de la crisi de la COVID-19 a l’activitat econòmica, i permet als responsables polítics conèixer de primera mà les necessitats de les empreses.

La primera reunió d'aquest Cicle de 2021 es realitzarà el pròxim dijous 13 de maig, a les 9:30 hores, amb l'Il·lustríssim Senyor Eduard Rivas, alcalde d'Esparreguera. A la sessió, el món empresarial del municipi podrà compartir les seves preocupacions i necessitats directament amb el consistori.

Rivas tractarà les principals línies estratègiques que l'Ajuntament està portant a terme per donar suport al teixit productiu d'Esparreguera i farà balanç de la gestió realitzada durant el passat any, marcat per la crisi provocada per la COVID-19 i les restriccions a l'activitat econòmica que van produir-se a causa de la situació sanitària.

L'Ajuntament d'Esparreguera realitza aquesta trobada en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i el Pla d'Actuació Municipal (PAM).

El passat 2020, el Fòrum Empresarial del Llobregat va organitzar 9 trobades amb Alcaldes/ses del territori: Santa Coloma de Cervelló, L'Hospitalet, El Prat, Esparreguera, Viladecans, Esplugues, Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts i Sant Andreu de la Barca. A les sessions van participar més de 130 empreses del territori.

Inscripcions en el següent: ENLLAÇ


Veure totes les Notícies Fòrum
Promou
Entitats col·laboradores
Entitat compromesaPatrocinadors Globals


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450