Notícies Fòrum


Raül Blanco, Secretari General d´Indústria i PIME, presentarà dimarts al Fòrum Empresarial del Llobregat el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència a més de 100 empreses

13/11/2020


El Fòrum Empresarial del Llobregat celebra el proper dimarts 17 de novembre, de la mà de l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’Ajuntament de L’Hospitalet, la Diputació de Barcelona i altres entitats i empreses col·laboradores, una trobada virtual amb Raül Blanco, Secretari General d'Indústria i PIME.

Sota el títol "El Pla de recuperació i les oportunitats per a les empreses", Raül Blanco explicarà amb detall el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència "España Puede" que ha posat en marxa el govern per a lluitar contra la crisi provocada per la COVID-19, així com les vies de participació de les empreses en els diferents plans i projectes a nivell nacional i europeu que s'han dissenyat per a donar resposta a les necessitats generades per la crisi econòmica actual.

L'acte compta ja amb més d’un centenar d’inscrits, del món empresarial i de l’administració pública. Les inscripcions encara es troben obertes.

Aquesta sessió posa de manifest les qualitats del nostre territori com a espai actiu i positiu per superar les dificultats actuals i impulsar el futur.
Raül Blanco és llicenciat en Economia per la Universitat de Barcelona, amb un Postgrau en desenvolupament local i regional (2001) per la UB i un Postgrau en anglès financer (2005) per la Universitat Pompeu Fabra - British Council.

Des del seu càrrec al capdavant de la Secretaria General d'Indústria i PIME, Raül Blanco dirigeix la proposta, el desenvolupament i el seguiment de la política general del departament en relació amb la indústria i la petita i mitjana empresa. També lidera l'elaboració i execució de les polítiques industrials i de la PIME, nacionals o emanades de la Unió Europea, així com la incorporació a l'ordenament jurídic de la normativa internacional i de la Unió Europea.

De la mateixa manera, desenvolupa l'execució de les polítiques de suport i promoció de la PIME, així com la cooperació i coordinació amb les Comunitats Autònomes en matèria d'indústria.

Anteriorment ha treballat com a Director de Desenvolupament Econòmic i Ocupació a l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat i ha estat Gerent d'Estratègia Industrial en la Direcció General d'Indústria de la Generalitat de Catalunya.

Després de la seva intervenció, s'obrirà un espai de col·loqui amb les empreses participants.

Inscripcions i més informació: AQUÍ

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVate
Veure totes les Notícies Fòrum
Promou
Entitats col·laboradores
Entitat compromesaPatrocinadors Globals


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450