Notícies Fòrum


Propostes per superar la crisi després del COVID-19: Jaume Armengou, Secretari General d´IESE Business School

19/06/2020


Jaume Armengou, Secretari General d'IESE Business School, ha col·laborat aquesta setmana amb el Fòrum Empresarial del Llobregat, compartint les seves reflexions i propostes per superar amb èxit la crisi social i econòmica de la COVID-19.

Jaume Armengou és Doctor enginyer de camins, canals i ports per la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha impartit docència i ha col·laborat en projectes d'investigació principalment a les universitats Politècnica de Catalunya, Internacional de Catalunya, Navarra, Berkeley i Piura.

Ha publicat desenes d'estudis i articles científics. La seva recerca se centra en la gestió de projectes (presa de decisions, sostenibilitat, riscos laborals, ètica) i el disseny estructural en enginyeria civil. Des de setembre de 2018 és Secretari General de l'IESE i professor en el seu Departament d'anàlisi de decisions.

Al març de 2019, Armengou va participar com a ponent als Desdejunis que organitza el Fòrum Empresarial del Llobregat.Si vols consultar més propostes d'experts, segueix el CANAL DE YOUTUBE DE FEM LLOBREGAT

#TreballemPerGuanyarElFutur
#EActíVate


Veure totes les Notícies Fòrum
Promou
Patrocinadors Globals
Entitats col·laboradores
Entitat compromesa


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450