Notícies Fòrum


Pilar Díaz, Alcaldessa d´Esplugues: ´´Ara més que mai, la política ha de donar solucions, no ser un espai de divisió´´

10/06/2020


El Cicle de Trobades virtuals -eFòrum- amb Alcaldes/ses del Baix Llobregat ofereix a les empreses de cada municipi conèixer les mesures i línies que l’administració local estan posant en marxa per minimitzar l’impacte de la crisi de la COVID19 a l’activitat econòmica, i permet als responsables polítics conèixer de primera mà les necessitats de les empreses.

Ahir es va celebrar una sessió virtual amb Pilar Díaz, Alcaldessa de d'Esplugues, qui ha donat un missatge d'esperança i optimisme a les empreses del municipi, destacant les fortaleses de la localitat, "com ser una de les ciutats de l'entorn amb menor pressió fiscal" o el "creixent interès de les empreses per ubicar-se al polígon industrial d'El Gall", segons ha afirmat l'Alcaldessa.

A la trobada, Díaz ha detallat les cinc línies estratègiques del Pla de Reconstrucció que ha aprovat el consistori, amb la participació d'AEBALL i altres agents socials i econòmics: Ajuts per atendre emergències socials, ajuts a famílies, suport a les persones treballadores autònomes, ajuts a la inversió i, finalment, ajuts a la contractació de persones aturades. A totes aquestes accions es destinaran 1 milió d'euros. Es poden consultar les condicions d'aquests ajuts i tota la informació relativa a la crisi del coronavirus a la web que ha habilitat l'Ajuntament d'Esplugues.

L'Alcaldessa ha anunciat un projecte, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, per assegurar l'arribada de la fibra òptica i implementar millores diverses als polígons industrials del municipi i ha destacat l'estreta col·laboració que, des de l'inici de l'estat d'alarma, ha mantingut amb la resta d'ajuntaments veïns i també amb la resta de grups polítics d'Esplugues. "La política ha de donar solucions i crear consensos, no pot ser un espai de divisió i crispació", ha destacat.

A les properes setmanes, el Cicle de Trobades amb Alcaldes/ses continuarà reunint els principals responsables polítics dels municipis del territori.
Veure totes les Notícies Fòrum
Promou
Entitats col·laboradores
Entitat compromesaPatrocinadors Globals


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450