Notícies Fòrum


Miguel Comino, Alcalde de Sant Vicenç dels Horts: ´´Hi ha futur i hi ha esperança, hem d´impulsar la reconstrucció tots plegats´´

20/05/2020


El Cicle de Trobades virtuals -eFòrum- amb Alcaldes/ses del Baix Llobregat ofereix a les empreses de cada municipi conèixer les mesures i línies que l’administració local estan posant en marxa per minimitzar l’impacte de la crisi del COVID19 a l’activitat econòmica, i permet als responsables polítics conèixer de primera mà les necessitats de les empreses.

Aquesta setmana s'ha celebrat una trobada virtual amb Miguel Comino, Alcalde de Sant Vicenç dels Horts, on ha detallat les mesures de suport a l'activitat econòmica i a les empreses que està portant a terme el consistori, com una partida d'1,5 milions d'euros per atendre col·lectius vulnerables i protegir l'economia de la ciutat; la flexibilització en el pagament d'impostos i taxes i el manteniment de contractes i prestacions, entre d'altres. "Hem fet un gran esforç col·lectiu per evitar acomiadaments i ERTO's", ha defensat Comino a la seva intervenció.

L'Alcalde ha presentat la seva gran aposta per a la sortida de la crisi del COVID-19 al municipi: Un pacte de ciutat. "Necessitem un gran acord de ciutat en clau de futur, que compti amb tots els agents socials, econòmics i la ciutadania, que sigui de consens, per assegurar la reconstrucció de Sant Vicenç dels Horts", ha explicat Comino a la vintena d'empreses assistents a la trobada.

La propera setmana, FEm Llobregat organitza de nou una trobada virtual eFòrum amb Xavi Paz, Alcalde de Molins de Rei, el dia 27 de maig.
Veure totes les Notícies Fòrum
Promou
Entitats col·laboradores
Entitat compromesaPatrocinadors Globals


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450