Notícies Fòrum


Lluís Mijoler, Alcalde del Prat: ´´Necessitem a les empreses per mantenir l´activitat del municipi i el benestar social

19/05/2020


El Cicle de Trobades virtuals -eFòrum- amb Alcaldes/ses del Baix Llobregat ofereix a les empreses de cada municipi conèixer les mesures i línies que l’administració local estan posant en marxa per minimitzar l’impacte de la crisi del COVID19 a l’activitat econòmica, i permet als responsables polítics conèixer de primera mà les necessitats de les empreses.

Aquesta setmana s'ha celebrat una trobada virtual amb Lluís Mijoler, Alcalde del Prat, qui s'ha dirigit directament a les empreses dient: "Us necessitem per generar valor afegit al Prat, necessitem la vostra col·laboració per mantenir el benestar social davant la difícil situació provocada pel COVID-19". A la seva intervenció, Mijoler ha fet èmfasi en la necessitat dels Ajuntaments de poder fer més. "Necessitem reformes legals que ens permetin poder contractar més personal en aquests moments i poder utilitzar els 30.000 milions d'euros de superàvit que tenen els ajuntaments però que la llei no ens deixa utilitzar. A més no podem donar préstecs com a administració. Tampoc podem avalar i demanar liquiditat, pel que calen reformes amb urgència", ha destacat l'Alcalde del Prat.

Mijoler també ha defensat la necessitat d'agilitzar els permisos i tràmits online a les empreses i els ciutadans en aquests moments complicats i ha apostat amb fermesa per una mobilitat més sostenible als Polígons d'activitat econòmica i per impulsar la RSC a les empreses. "En aquests moments, la prioritat és mantenir els llocs de treball actuals i assegurar l'estabilitat de les persones treballadores de la ciutat i la viabilitat de les empreses i comerços", ha afirmat.

La propera setmana, FEm Llobregat organitza de nou una trobada virtual eFòrum amb Xavi Paz, Alcalde de Molins de Rei, dimecres 27 de maig.
Veure totes les Notícies Fòrum
Promou
Entitats col·laboradores
Entitat compromesaPatrocinadors Globals


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450