Not韈ies F騬um


Eduard Rivas, Alcalde d碋sparreguera: 创Necessitem poder utilitzar el nostre romanent per fer front a la crisi del COVID-19创

15/05/2020


El Cicle de Trobades virtuals -eF騬um- amb Alcaldes/ses del Baix Llobregat ofereix a les empreses de cada municipi con鑙xer les mesures i l韓ies que l抋dministraci local estan posant en marxa per minimitzar l抜mpacte de la crisi del COVID19 a l抋ctivitat econ騧ica, i permet als responsables pol韙ics con鑙xer de primera m les necessitats de les empreses.

Aquesta setmana s'ha celebrat una trobada virtual amb Eduard Rivas, Alcalde d'Esparreguera, que ha aprofitat l'ocasi per recordar la lleu incid鑞cia de la pand鑝ia a la ciutat i ha explicat el doble paquet de mesures per afrontar la crisi actual. Per una banda, mesures per preservar la salut dels ciutadans i, d'altra banda, un pla de xoc de 2,5 milions d'euros per donar suport a les empreses i comer鏾s de la ciutat. Tamb ha anunciat la posada en marxa d'un pla de lliurament de material sanitari als comer鏾s de la ciutat, valorat en 30.000 euros.

L'Alcalde ha subratllat la "necessitat d'una reforma legal que permeti als ajuntaments poder utilitzar els seus romanents per fer front a la situaci de crisi econ騧ica i social", fet que permitria a l'Ajuntament d'Esparreguera disposar d'11 milions d'euros m閟 per combatre la pand鑝ia i els seus efectes. Tamb ha remarcat les dificultats tecnol騡iques que pateix la zona per la manca de fibra 騪tica, que dificulta el treball de les empreses i les possibilitats de realitzar amb totes les garanties el teletreball.

Rivas tamb s'ha referit a les noves possibilitats que poden arribar amb la nova situaci i el poder convertir-les en oportunitats, com la consolidaci de l'economia verda, i s'ha mostrat partidari d'impulsar nous espais per posar en com a empreses, habitants i comer鏾s i crear aix m閟 sinergies.
Veure totes les Not韈ies F騬um
Promou
Entitats col穕aboradores
Entitat compromesaPatrocinadors Globals


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L扝ospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450