Not韈ies F騬um


Carles Ruiz, Alcalde de Viladecans: 创S抙a de preservar la superviv鑞cia de les empreses创

14/05/2020


El Cicle de Trobades virtuals -eF騬um- amb Alcaldes/ses del Baix Llobregat ofereix a les empreses de cada municipi con鑙xer les mesures i l韓ies que l抋dministraci local estan posant en marxa per minimitzar l抜mpacte de la crisi del COVID19 a l抋ctivitat econ騧ica, i permet als responsables pol韙ics con鑙xer de primera m les necessitats de les empreses.

Avui s'ha celebrat una trobada virtual amb Carles Ruiz, Alcalde de Viladecans, qui ha destacat els esfor鏾s que el seu municipi est realitzant per donar resposta a les necessitats causades per la crisi del COVID-19. "S'ha de preservar la superviv鑞cia de les empreses", ha afirmat, explicant l'ajornament de taxes i impostos que ja est aplicant el consistori per minimitzar l'impacte de la conjuntura actual. Unes mesures molt necess鄏ies, recorda, a una localitat que compta amb prop de 3.700 persones aut騨omes, de les quals els 76% corresponen al sector serveis.

Carles Ruiz ha assenyalat diferents reptes de ciutat que Viladecans s'ha fixat per superar amb 鑨it la situaci, cobrir les necessitats socials i crear ocupaci: la construcci sostenible; incrementar un 30% les superf韈ies verdes a l抏spai p鷅lic; administraci i gesti de dades integrada i digitalitzaci; educaci; i cuidar-se, cuidar a la poblaci

Tot i les enormes dificultats, l'Alcalde ha destacat que les principals inversions del municipi continuen en marxa, segons els procediments establerts abans de la crisi del Coronavirus, i defensa m閟 coordinaci, a nivell metropolit i comarcal, a l'hora d'afrontar i donar resposta a les problem鄑iques comunes.

Dem dia 14 de maig est prevista una nova trobada del Cicle de F騬um Llobregat, amb la intervenci d'Eduard Rivas, Alcalde d'Esparreguera. A les propera setmana tamb estan previstes trobades amb Llu韘 Mijoler, Alcalde del Prat (18 de maig), i Miguel Comino, Alcalde de Sant Vicen dels Horts (19 de maig).
Veure totes les Not韈ies F騬um
Promou
Entitats col穕aboradores
Entitat compromesaPatrocinadors Globals


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L扝ospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450