Notícies Fòrum


Anna Martinez, Alcaldessa de Santa Coloma de Cervelló: ´´Cal impulsar i consensuar les propostes per sortir de la crisi a nivell Comarcal´´

08/05/2020


El Cicle de Trobades virtuals -eFòrum- amb Alcaldes/ses del Baix Llobregat ofereix a les empreses de cada municipi conèixer les mesures i línies que l’administració local estan posant en marxa per minimitzar l’impacte de la crisi del COVID19 a l’activitat econòmica, i permet als responsables polítics conèixer de primera mà les necessitats de les empreses.

Aquesta setmana s'ha celebrat la primera sessió virtual amb Anna Martinez, Alcaldessa de Santa Coloma de Cervelló, qui ha expressat "la urgència de treballar conjuntament, consensuant idees i propostes, a nivell de la comarca del Baix Llobregat per anar tots a una", tal com diferents entitats i administracions del territori han expressat a les reunions que mantenen periòdicament amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat. També ha explicat les accions per escoltar i acompanyar als comerços del municipi a l'adaptació de les diferents fases de tornada a la normalitat que s'estan realitzant des de l'Ajuntament i la ferma voluntat de poder arribar més a totes les empreses de la ciutat per anticipar-se als seus problemes i reivindicacions.

Segons dades oficials, a Santa Coloma de Cervelló s'han produït 77 ERTOs, que afecten actualment a 647 persones treballadores, el que suposa pràcticament el 50% de les empreses del municipi.

Un dels principals reptes de la localitat és la problemàtica dels polígons industrials de Santa Coloma de Cervelló, que pateixen des de fa temps greus probemes urbanístics i jurídics que cal resoldre per poder disposar de tots els serveis i subministraments.

La setmana vinent estan programats nous eFòrums amb els principals responsables polítics dels municipis del territori. El dimarts 12 de maig serà el torn de Núria Marín, Alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat i Presidenta de la Diputació de Barcelona. El dimecres 13 participarà Carles Ruiz, Alcalde de Viladecans, mentre que dijous 14 intervindrà Eduard Rivas, Alcalde d'Esparreguera. A les properes setmanes també estan previstes trobades amb Lluís Mijoler, Alcalde del Prat, i Miguel Comino, Alcalde de Sant Vicenç dels Horts.

Un dels principals reptes de la localitat és la problemàtica dels polígons industrials de Santa Coloma de Cervelló, que pateixen des de fa temps greus probemes urbanístics i jurídics que cal resoldre per poder disposar de tots els serveis i subministraments.

La setmana vinent estan programats nous eFòrums amb els principals responsables polítics dels municipis del territori. El dimarts 12 de maig serà el torn de Núria Marín, Alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat i Presidenta de la Diputació de Barcelona. El dimecres 13 participarà Carles Ruiz, Alcalde de Viladecans, mentre que dijous 14 intervindrà Eduard Rivas, Alcalde d'Esparreguera. A les properes setmanes també estan previstes trobades amb Lluís Mijoler, Alcalde del Prat, i Miguel Comino, Alcalde de Sant Vicenç dels Horts.Veure totes les Notícies Fòrum
Promou
Entitats col·laboradores
Entitat compromesaPatrocinadors Globals


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450