Notícies Fòrum


Rècord de participació en els actes del Fòrum Empresarial durant el 2018

04/04/2019


El Fòrum Empresarial del Llobregat acaba de publicar la seva Memòria Anual, a la qual destaca el rècord de participació en els actes que s’han organitzat des de l’entitat. Més de 900 directius i empresaris de L’Hospitalet i el Baix Llobregat han assistit a les diferents activitats que s’han realitzat durant tot l’any.

El Fòrum ha continuat amb els tradicionals desdejunis, uns esmorzars en format Networking i protagonitzats per personalitats actuals i rellevants del món empresarial, l’economia i la política, on empresaris i directius del territori comparteixen i intercanvien coneixement i opinions.

Les personalitats amb les que ha comptat el Fòrum durant l’any 2018 han estat Joan Ramon Casals, alcalde de Molins de Rei; Joan Castells, President Executiu de Fiatc; Carlos Grau, CEO de la Fundació Mobile World Congress; Teresa García Milà, Catedràtica d’Economia a la UPF; Julio Rodríguez, Conseller Delegat de Cementos Molins; Antón Costas, Catedràtic de Política Econòmica de la UB i president de la Fundació Cercle d’Economia i Raül Blanco, Secretari de la Indústria i PIMES.

A més d’aquests desdejunis, en col·laboració amb BCN Content Factory i el Cercle d’Infraestructures, s’han organitzat diferents taules del Cicle d’Infraestructures per posar en relleu aspectes relacionats amb la mobilitat i les infraestructures del territori. Les taules de 2018 que s’han realitzat en les poblacions de Cornellà, Sant Feliu de Llobregat, Gavà i L’Hospitalet, han tractat temes com: el present i el futur dels centres comercials, les infraestructures del territori, l’economia sostenible i el desplegament del 5G.

El Fòrum Empresarial del Llobregat, enguany, ha iniciat les seves activitats amb la participació de personalitats com José García Montalvo, XV Premi d'Economia de Catalunya, Josep Ginesta, Secretari General de Treball, Afers Socials i Famílies i Jaume Armengou, secretari general de l’IESE.

Properament, el Fòrum empresarial comptarà amb la participació de Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç de Barcelona i de Josep Sánchez-Llibre, president de Foment del Treball.

Durant aquests 10 anys d’activitat, el Fòrum s’ha consolidat com a punt de trobada de les persones empresàries i els directius el territori, amb la implicació i participació de diferents institucions i entitats, i s’ha establert com a referent per donar resposta a les inquietuds i presentar noves tendències.

El Fòrum, promogut per AEBALL i UPMBALL, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de L’Hospitalet, Factor Energia, Vodafone, ABC, BCN Content Factory i l’Hotel Porta Fira Santos, que n’és la seu.Veure totes les Notícies Fòrum
Promou
Patrocinadors Globals
Entitats col·laboradores


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450