Notícies Fòrum


El Fòrum Empresarial del Llobregat estrena pàgina web

14/09/2018


Aquest mes de setembre el Fòrum compleix 10 anys, i estrena l’aniversari amb una nova imatge.

El Fòrum Empresarial del Llobregat ha estrenat nova pàgina web. Una pàgina web que incorpora un nou disseny i noves funcionalitats que faciliten als directius i representants del món empresarial estar al dia de les noves activitats, publicacions i notícies del FEm Llobregat, així com la difusió de les mateixes a la xarxa de col·laboradors del món econòmic i social, les organitzacions i administracions del territori, i els mitjans de comunicació.

Aquesta renovació de la web es produeix en el desè aniversari del Fòrum Empresarial, una iniciativa que va néixer al 2008 amb l’objectiu de donar resposta a la vocació de lideratge i innovació dels empresaris i alts directius del territori, promoguda per l’Associació Empresarial de L’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL), i amb la implicació d’institucions, entitats i empreses emblemàtiques del territori.

“En aquest context s’ha percebut la necessitat de potenciar i crear un nou espai on es millori la implicació i participació dels empresaris i directius de la zona i on puguin intercanviar experiències i iniciatives d’interès”. explica Santiago Ballesté, president de l’entitat.

Aquesta nova web s’estableix com a una millora i un nou punt d’unió entre la tecnologia i la informació d’interès i coneixements cercada per tots els empresaris i directius, que dia a dia, visiten la nostra web i que suposen un total de més de 20.000 visites mensuals.

Els continguts estan preparats per proporcionar a als empresaris i directius del territori informació d’utilitat respecte els esdeveniments i les trobades que es realitzen mensualment, així com informació i notícies de diferents sectors. Una nova via que busca la participació i interacció dels representants del món econòmic i empresarial, i que permet millorar la competitivitat de les empreses i contribuir a la creació de noves oportunitats de negoci.Veure totes les Notícies Fòrum
Promou
Patrocinadors Globals
Entitats col·laboradores


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450