IniciFem LlobregatPromou. Aeball


Patrocinadors Globals


Notícies Fòrum

Més de 650 assistents als actes del Fòrum Empresarial del Llobregat durant el 2017
09/03/2018

El Fòrum Empresarial del Llobregat tanca l’any 2017 amb l’assistència de més de 650 directius i empresaris de L’Hospitalet i el Baix Llobregat als 16 actes que s’han organitzat, tal i com es detalla en la memòria anual publicada recentment.

Un any més, el Fòrum va continuar durant tot l’exercici 2017 amb els tradicionals desdejunis, esmorzars en format networking i protagonitzats per personalitats rellevants del món de l’empresa, l’economia i la política. Algunes de les personalitats més rellevants amb les que ha comptat han estat Candela Calle, Directora Gerent de l'Institut Català d'Oncologia i l'Institut Català de la Salut; Francisco Belil, president de la Fundació Bertelsmann; Aleix Valls, ex-CEO del MWC; Marc Castells, vicepresident segon de la Diputació de Barcelona i titular de Desenvolupament Econòmic; Xavier Ferràs, Degà de la Facultat d'Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic; Xavier Torra, President d’Eurecat; Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi de Llobregat; i Raquel Sánchez, alcaldessa de Gavà.

Amb aquestes dades, un any més, el Fòrum es consolida com el punt de trobada, coneixement i opinió del món econòmic i empresarial al Baix Llobregat.

A més d’aquests desdejunis, en col·laboració amb BCN Content Factory i el Cercle d’Infraestructures, s’han organitzat sis taules del Cicle d’Infraestructures per posar en relleu aspectes relacionats amb la mobilitat i les infraestructures del territori. Les taules de 2017 han tractat sobre la mobilitat i la contaminació, les platges com a infraestructures d’oci o l’habitatge, entre d’altres.

A finals d’any, el Fòrum Empresarial del Llobregat de la mà de l’IDIBELL i comptant amb la col·laboració d’AEBALL, UPMBALL, Smart Space, la Cambra de Comerç i l’Ajuntament de L’Hospitalet, va celebrar la segona edició de la Nit Solidària per la Recerca biomèdica que va comptar amb més de 80 assistents i la participació de l’agrupació VAMP de Jazz Manouche oferint a tots els assistents un concert musical en directe. Tota la recaptació es va destinar a finançar un projecte d’Investigació per l’Esclerosi Múltiple.

Aquest 2018, és un any especial pel Fòrum Empresarial del Llobregat, es compleixen 10 anys dels seus inicis, i és per això, que s’han programat diverses activitats per a tots els empresaris i directius de la zona per continuar contribuint a crear i reforçar els vincles empresarials del Baix Llobregat i L’Hospitalet.

El Fòrum Empresarial del Llobregat, enguany, ha començat amb un desdejuni amb l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, i comptarà en els propers actes amb personalitats com Joan Castells; President Executiu de Fiatc, Carlos Grau, CEO de la Fundació Mobile World Congress; Teresa García Milà, Catedràtica d’Economia a la UPF; Juan Molins, President de Cementos Molins; Ramon Asensio, President de Roca; Anton Costas, Catedràtic de Política Econòmica de la UB i José M. Lassalle, Secretari de l’Estat per la Societat de la Informació i l’Agenda Digital.

El Fòrum, promogut per AEBALL i UPMBALL, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de L’Hospitalet, Factor Energia, Vodafone, ABC, BCN Content Factory i l’Hotel Porta Fira Santos, que n’és la seu.

Foto: Nit Solidària 2017
<< Veure totes les Notícies Fòrum

Fòrum Empresarial del Llobregat, 2008 Nota legal | Política de cookies