Notícies Fòrum


El Fòrum Empresarial del Llobregat i l’Idibell han celebrat amb èxit la 2a Nit Solidària amb la recerca biomèdica

01/12/2017


Els beneficis recaptats aquest any es destinaran al finançament d’un projecte de recerca contra l’Esclerosi Múltiple.

El 30 de novembre, al vespre, l’Hotel Porta Fira de L’Hospitalet va acollir la 2a Nit Solidària amb la Recerca, un esdeveniment que va aconseguir reunir una vuitantena de representants del món empresarial de L'Hospitalet i el Baix Llobregat, amb l'objectiu de recaptar fons per impulsar un projecte d'investigació biomèdica, enguany dedicat a l’Esclerosi Múltiple i liderat pel Dr. Sergio Martínez Yélamos Investigador de l’IDIBELL i Cap de Secció de la Unitat d’Esclerosi Múltiple de l’Hospital Universitari de Bellvitge.

L’acte va estar protagonitzat musicalment per l’agrupació VAMP de Jazz Manouche de l’Escola de Música – Centre de les Arts de L’Hospitalet, i va comptar amb les intervencions de Manuel Rosillo, president del Fòrum Empresarial del Llobregat, Gabriel Capellá, Director de l’IDIBELL, Sergio Martínez Yélamos, Investigador de l’IDIBELL i Francesc Belver, 1r Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Tant Manuel Rosillo com el Dr. Capellá van agrair als assistents la seva participació i col·laboració, i van aprofitar per donar a conèixer les tasques que duen a terme el Fòrum Empresarial del Llobregat i l'Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) respectivament.

Per la seva banda, el Dr. Martínez Yélamos va exposar en una breu xerrada les principals causes de l’esclerosi múltiple i els avenços científics que s’estan aconseguint dia a dia, resaltant però, la clara necessitat seguir sumant esforços conjunts i d’invertir per tal de poder afrontar-la amb major eficàcia.

Els assistents a la 2a Nit Solidària van poder participar i gaudir d’un concert en directe a càrrec de l’agrupació VAMP de Jazz Manouche, així, com d’un còctel i networking a final de l’acte amb la presència de les empreses i personalitats més significatives del Baix Llobregat i L’Hospitalet.

En aquesta segona edició, l’acte ha rebut la col·laboració de l'Associació Empresarial i la Unió Patronal Metal·lúrgica de L'Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL/UPMBALL), l’Escola de Música – Centre de les Arts (EMMCA), Smart Space, AMITS, APEI, la Cambra de Comerç, l'Ajuntament de L’Hospitalet, FYR, les associacions GAEM, FEM i AELEM de lluita contra l’Esclerosi Múltiple i, entre d’altres, l’Hotel Porta Fira, seu del Fòrum.

També s’ha comptat amb el patrocini de NOVARTIS i SANOFI GENZYME i el suport d’empreses que han volgut fer una aportació especial al projecte, entre les que podem trobar CELLNEX, CENTRE D’ESTUDIS JOAN XXII i GRUPO SAVIA.


Veure totes les Notícies Fòrum
Promou
Patrocinadors Globals
Entitats col·laboradores


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450