IniciFem LlobregatPromou. Aeball


Patrocinadors Globals


Notícies Fňrum

El Fňrum Empresarial del Llobregat tanca el primer semestre de l´any amb més de 400 assistents als actes realitzats
26/07/2017

El Fňrum va començar l'any en curs amb els seus tradicionals desdejunis vinculats a L'Hospitalet i Baix Llobregat i dins d'un marc estable de trobades, on personalitats del món de l'empresa, l'economia i la política comparteixen amb els assistents temes d'actualitat i interčs per als empresaris i directius del territori. Aquest 2017 ha comptat, fins al moment, amb la participació de Candela Calle, Directora Gerent de l'Institut Catalŕ d'Oncologia i l'Institut Catalŕ de la Salut; Francisco Belil, President de la Fundació Princesa de Girona i Vicepresident de la Fundació Bertelsman; Marc Castells, Vicepresident segon de la Diputació de Barcelona i titular de Desenvolupament Econňmic; Xavier Ferrŕs, Degŕ de la Facultat d'Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic; Xavier Torra, President d’Eurecat i Lluďsa Moret, alcaldessa de Sant Boi de Llobregat.

Per als propers mesos de setembre i octubre, s'ha concretat la participació d’Aleix Valls, ex-CEO de la Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCB) que actualment s'acaba d'incorporar a Colonial com a Digital Senior Advisor i Raquel Sánchez, alcaldessa de Gavŕ. S'estŕ concretant també la intervenció de Francisco Reynés, president de CELLNEX; Joan Castells, president de FIATC o Luca de Meo, president de SEAT, entre d'altres. I també la celebració d'un altre acte solidari.

Amb totes aquestes dades, el Fňrum Empresarial del Llobregat, es segueix consolidant com a punt de trobada, coneixement i opinió del món econňmic i empresarial del Baix Llobregat i L'Hospitalet.

A més dels desdejunis mensuals, en col-laboració amb BCN Content Factory i el Cercle d'Infraestructures, s'ha continuat organitzant en aquest primer semestre quatre taules més del Cicle d'Infraestructures que posen en relleu aspectes relacionats amb la mobilitat i les infraestructures del territori. Les taules han tractat sobre, "Els colls d'ampolla del Corredor del Mediterrani al Baix Llobregat"; "La mobilitat vs. la contaminació: una batalla perduda?"; "Collserola, infraestructura natural metropolitana" i "Les platges, infraestructura d'oci".

El Fňrum, promogut pero AEBALL i UPMBALL, segueix comptant amb el suport de la Diputación de Barcelona, l'Ajuntament de L'Hospitalet, Factor Energia i amb la seva seu,
l'Hotel Porta Fira Santos, després de 9 anys des de la seva
inauguració.

<< Veure totes les Notícies Fňrum

Fòrum Empresarial del Llobregat, 2008 Nota legal | Política de cookies