IniciFem LlobregatPromou. Aeball


Patrocinadors Globals


Notícies Fòrum

Publicació de la Memòria d´activitats i serveis 2016
03/04/2017

El Fòrum Empresarial del Llobregat ha publicat la seva memòria d'activitats corresponent a l'exercici 2016.

Es consolida com a marc de relació, coneixement i reflexió d'empresaris i directius del territori de L'Hospitalet i Baix Llobregat, havent passat 8 anys des de la inauguració.

Durant l'any 2016 el Fòrum va organitzar 14 trobades amb diferents personalitats del món social, econòmic, i empresarial, que van comptar amb la participació de més de 750 empresaris i directius de l'àrea del Llobregat. Les trobades són habitualment en format de desdejuni-col·loqui, i els convidats del 2016 han estat Enric Fossas Colet, Rector Magnífic de la UPC; Albert Buxadé, Director General de Vodafone per Catalunya i Aragó; M.Helena de Felipe, Presidenta de FEPIME Catalunya; Dolors Bassa i Coll, Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies; Ramón Adell, President de la Societat d'Estudis Econòmics; Guillem López Casasnovas, Catedràtic d'Economia de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona; Jordi Baiget, Conseller d'Empresa i Coneixement; Antonio Garamendi, President de CEPYME, CONFEMETAL i Vicepresident de la CEOE; Josep Perpinyà, President del Consell Comarcal del Baix Llobregat i alcalde de Sant Just Desvern.

Dins del Cicle d'Infraestructures que va començar el passat 11 de maig de 2016, les 4 taules rodones del Cicle sobre el paper de les infraestructures al desenvolupament econòmic del Baix Llobregat i L'Hospitalet les van organitzar BCN Content Factory amb el Cercle d'Infraestructures de Pere Macias i totes de la mà del Fòrum Empresarial del Llobregat. Les taules del 2016 van ser: "L'Economia sobre rodes. Els nusos de carreteres al sud de Barcelona", que va tenir lloc a Sant Boi de Llobregat; "La necessitat de millorar la mobilitat i el transport públic de la plana del Delta", que va tenir lloc a Viladecans; "L'intercanviador de L'Hospitalet, bypass per Rodalies", que va tenir lloc a L'Hospitalet i "El riu Llobregat, infraestructura natural", que va tenir lloc a Molins de Rei.

El mes de desembre la seu del Fòrum Empresarial del Llobregat, va acollir la 1a Nit Solidària amb la Recerca contra la Fibrosi Quística, amb l'objectiu de recaptar fons per impulsar un projecte d'investigació biomèdica i de donar a conèixer la tasca que du a terme l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL).

Poden consultar la memòria al següent link: Memòria FEm Llobregat 2016

<< Veure totes les Notícies Fòrum

Fòrum Empresarial del Llobregat, 2008 Nota legal | Política de cookies