Pròximes activitats

Propers actes de Fòrum Empresarial al 2020

(FEm Fòrum)

03/12/2019

A 2020, està previst que els Desdejunis de FÒRUM EMPRESARIAL continuin sent un espai de referència al territori, amb la participació de Núria Marín, Alcaldessa de L'Hospitalet i presidenta de la Diputació de Barcelona; i Eva Martínez, Alcaldessa de Vallirana i presidenta de Consell Comarcal del Baix Llobregat.

A més, s'està concretant la participació de José M. Lassalle, escriptor i ex secretari d'Estat per a l'Agenda Digital; i Pau Guardans, President de Barcelona Global, entre d'altres noms.

D’altra banda, també seguirem co-organitzant de la mà del Cercle d’Infraestructures i BCN Content Factory, altres taules debat per tractar temes cabdals en quant a les infraestructures del territori.


18a Taula Debat del Cicle d'Infraestructures: El Port, infraestructura de sostenibilitat per a les ciutats

(FEm Territori)

24/01/2020

Ens complau convidar-lo a la 18a Taula Debat del Cicle de trobades que tracten sobre el paper de les infraestructures al desenvolupament econòmic del Baix Llobregat i L'Hospitalet, organitzades per BCN Content Factory juntament amb el Cercle d’Infraestructures, de la mà del Fòrum Empresarial del Llobregat.

L'acte, titulat El Port, infraestructura de sostenibilitat per a les ciutats, tindrà lloc el proper divendres 24 de gener al Centre Cívic Palmira Domènech, Carrer de Lo Gaiter del Llobregat, 112, a El Prat de Llobregat.

Els ponents seran: Lluis Mijoler, alcalde de El Prat de Llobregat, Mercè Conesa, presidenta de El Port de Barcelona; Pere Macias, president del Cercle d’Infraestructures, i Joan Carles Valero, periodista.

Divendres 24 de gener de 9 a 11h
Centre Cívic Palmira Domènech, Carrer de Lo Gaiter del Llobregat, 112, a El Prat de Llobregat.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Més informació: Tel. 93 337 04 50 / forum@femllobregat.cat
Segueix el proper acte: @FEmLlobregatHora: 9:00

Formulari d'Inscripció

Desdejuni amb Pau Guardans, president de Barcelona Global: “La Gran Barcelona, una oportunitat inajornable”

(FEm Empresa)

13/02/2020

El proper dijous 13 de febrer, el Fòrum Empresarial del Llobregat acollirà el Sr. Pau Guardans, president de Barcelona Global i Único Hotels, què presentarà els projectes de Barcelona Global i les linies de treball per fer de Barcelona una de les millors ciutats del món per al talent i l’activitat econòmica.

Sota el títol "La Gran Barcelona, una oportunitat inajornable", Guardans exposarà les oportunitats que té Barcelona en un món basat en les ciutats i el talent.

Pau Guardans és llicenciat en Ciències Econòmiques, va cursar estudis de Dret i un Programa d'Alta Direcció.

És president d’Único Hotels i de Barcelona Global, associació privada, independent i sense ànim de lucre, formada per empreses, centres de recerca, emprenedors, escoles de negocis, universitats i institucions culturals líders de la ciutat, a més de professionals que volen fer de Barcelona una de les millors ciutats del món per al talent i l'activitat económica.

Anteriorment va treballar com a Director General d’Indústria al Ministeri d’Indústria i Energia, a més de a diverses empreses del sector hoteler, Real Estate o auditoria.

Ha estat membre del consell de direcció de companyies nacionals e internacionals i membre de nombroses associacions, fundacions i entitats.

DIA: dijous, 13 de febrer
HORA: de 9:30 a 11:00h
LLOC: Hotel Porta Fira Santos. Plaça Europa, 45 | 08908 - L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

MÉS INFORMACIÓ:
Telèfon: 93 337 04 50 | eMail: forum@femllobregat.cat

Segueix el proper desdejuni a: Twitter | Facebook | LinkedIn: @FEmLlobregat - #FEmGuardans

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Formulari d'Inscripció
Promou
Patrocinadors Globals
Entitats col·laboradores


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450