Pròximes activitats

Propers actes de Fòrum Empresarial al 2020

(FEm Fòrum)

03/12/2019

A 2020, està previst que els Desdejunis de Fòrum Empresarial continuint sent un espai de referencia al territori, amb la participació de Núria Marín, Alcaldessa de L'Hospitalet i presidenta de la Diputació de Barcelona; i s'està concretant la participació de José M. Lassalle, escriptor i ex secretari d'Estat per a l'Agenda Digital; Eva Martínez, Alcaldessa de Vallirana i presidenta de Consell Comarcal del Baix Llobregat i Pau Guardans, President de Barcelona Global, entre d'altres noms.


Desdejuni amb Eva Martínez, alcaldessa de Vallirana i presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat

(FEm Territori)

16/01/2020

El proper dijous 16 de gener, la Il·lustríssima Sra. Eva Martínez, alcaldessa de Vallirana i presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat, serà la protagonista del desdejuni del Fòrum Empresarial del Llobregat.

Des del seu càrrec com a presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat tractarà sobre la relació d’aquest organisme amb el món empresarial, i sobre les línies estratègiques d’àmbit comarcal i territorial per promoure l’activitat econòmica i la competitivitat de les empreses.

Com a alcaldessa de Vallirana exposarà també les polítiques de promoció econòmica del seu municipi.

Eva Martínez és Llicenciada en Ciències Politiques i de l’Administració amb un Màster de Gestió Pública i postgrau en Funció Gerencial i en Comunicació Política i Institucional.

És alcaldessa de Vallirana des de 2015, ajuntament del qual és regidora des del 2003. Al juliol de 2019 va ser escollida presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

DIA: dijous, 16 de gener
HORA: de 9:30 a 11:00h
LLOC: Hotel Porta Fira Santos. Plaça Europa, 45 | 08908 - L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

MÉS INFORMACIÓ:
Telèfon: 93 337 04 50 | eMail: forum@femllobregat.cat

Segueix el proper desdejuni a: Twitter | Facebook | LinkedIn: @FEmLlobregat - #FEmMartinez

FORMULARI D’INSCRIPCIÓFormulari d'Inscripció

18a Taula Debat del Cicle d'Infraestructures: El Port, infraestructura de sostenibilitat per a les ciutats

(FEm Territori)

24/01/2020

Ens complau convidar-lo a la 18a Taula Debat del Cicle de trobades que tracten sobre el paper de les infraestructures al desenvolupament econòmic del Baix Llobregat i L'Hospitalet, organitzades per BCN Content Factory juntament amb el Cercle d’Infraestructures, de la mà del Fòrum Empresarial del Llobregat.

L'acte, titulat El Port, infraestructura de sostenibilitat per a les ciutats, tindrà lloc el proper divendres 24 de gener al Centre Cívic Palmira Domènech, Carrer de Lo Gaiter del Llobregat, 112, a El Prat de Llobregat.

Els ponents seran: Lluis Mijoler, alcalde de El Prat de Llobregat, Mercè Conesa, presidenta de El Port de Barcelona; Pere Macias, president del Cercle d’Infraestructures, i Joan Carles Valero, periodista.

Divendres 24 de gener de 9 a 11h
Centre Cívic Palmira Domènech, Carrer de Lo Gaiter del Llobregat, 112, a El Prat de Llobregat.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Més informació: Tel. 93 337 04 50 / forum@femllobregat.cat
Segueix el proper acte: @FEmLlobregatHora: 9:00

Formulari d'Inscripció
Promou
Patrocinadors Globals
Entitats col·laboradores


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450