Activitats realitzades
Els desdejunis econòmics del Fòrum, amb periodicitat mensual, a l'entorn de ponents referencials de diferents àmbits d'activitat.


Raül Blanco, Secretari General d'Industria i PYME: Pla de Recuperació i les oportunitats per a les empreses

(FEm Empresa)

17/11/2020

El Fòrum Empresarial del Llobregat organitza, de la mà de l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’Ajuntament de L’Hospitalet, la Diputació de Barcelona i altres entitats i empreses col·laboradores, una trobada virtual amb Raül Blanco, Secretari General d'Indústria i PIME, el pròxim 17 de novembre a les 9.30 hores.

Raül Blanco ens explicarà amb detall el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència "España Puede" que ha posat en marxa el govern per a lluitar contra la crisi provocada per la COVID-19, així com les vies de participació de les empreses en els diferents plans i projectes a nivell nacional i europeu que s'han dissenyat per a donar respuesto a les necessitats generades per la crisi econòmica actual.

Raül Blanco és llicenciat en Economia per la Universitat de Barcelona, amb un Postgrau en desenvolupament local i regional (2001) per la UB i un Postgrau en anglès financer (2005) per la Universitat Pompeu Fabra - British Council.

Des del seu càrrec al capdavant de la Secretaria General d'Indústria i PIME, Raül Blanco dirigeix la proposta, el desenvolupament i el seguiment de la política general del departament en relació amb la indústria i la petita i mitjana empresa. També lidera l'elaboració i execució de les polítiques industrials i de la PIME, nacionals o emanades de la Unió Europea, així com la incorporació a l'ordenament jurídic de la normativa internacional i de la Unió Europea.

De la mateixa manera, desenvolupa l'execució de les polítiques de suport i promoció de la PIME, així com la cooperació i coordinació amb les Comunitats Autònomes en matèria d'indústria.

Anteriorment ha treballat com a Director de Desenvolupament Econòmic i Ocupació a l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat i ha estat Gerent d'Estratègia Industrial en la Direcció General d'Indústria de la Generalitat de Catalunya.

Després de la seva intervenció, s'obrirà un espai de col·loqui amb les empreses participants.

DIA: dimarts, 17 de novembre
HORA: de 9:30 a 11:00h
LLOC: Virtual (Zoom).

MÉS INFORMACIÓ:
TELÈFON: 93 337 04 50 | eMail: forum@femllobregat.cat

Segueix el proper eFórum en: Twitter | Facebook | LinkedIn: @FEmLlobregat - #FEmBlanco

TornarPromou
Entitats col·laboradores
Entitat compromesaPatrocinadors Globals


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450