Activitats realitzades
Els desdejunis econòmics del Fòrum, amb periodicitat mensual, a l'entorn de ponents referencials de diferents àmbits d'activitat.


Trobada amb Don José Miguel Guerrero, President de CONFEMETAL

(FEm Empresa)

21/10/2020

El Fòrum Empresarial del Llobregat organitza una trobada virtual amb Don José Miguel Guerrero, president de CONFEMETAL, Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials del Metall, el pròxim 21 d'octubre a les 9.30 hores.

José Miguel Guerrero ens explicarà la seva visió sobre la situació actual i les perspectives de futur com a president de l'organització empresarial estatal que agrupa i representa a tot el sector del metall, fent un breu repàs sobre la importància i el pes del sector en l'economia així com sobre diferents àrees d'activitat.

També presentarà les línies de treball de CONFEMETAL per a superar l'actual situació de crisi derivada del COVID, i la participació de l'entitat en diferents projectes europeus.

Llicenciat en ADE per la Universitat a Distància de Madrid, és Administrador Concursal per la UNED, Mediador Concursal per la Universitat de La Rioja, PDG per IESE i Diplomat en Comerç Exterior pel CESEM.

Empresari del sector del metall des de fa 34 anys. És president i CEO de Solventia Solutions, S.L. l'activitat del qual és el disseny i la fabricació de HW per a la indústria electrònica i de Telecomunicacions i de Tague Consulting,S.L., empresa dedicada a la consultoria i gestió de PIMES.

És president de Confemetal, vicepresident de CEPYME, membre del Comitè Executiu i Junta Directiva de CEOE i membre del Col·legi d'Economistes de Madrid.

Gran coneixedor del sector per la seva llarga trajectòria, va ser president de AECIM, Associació d'Empreses del Metall de Madrid, i vicepresident de CEIM, Confederació Empresarial de Madrid, fins a abril de 2018.

Va presidir la Comissió d'Indústria de CEOE entre 2006 i 2014

Després de la seva intervenció, s'obrirà un espai de col·loqui amb les empreses participants.

Per a poder assistir només és necessari un dispositiu amb connexió a Internet i descarregar l'aplicació Zoom.

DIA: dimecres, 21 d'octubre
HORA: de 9:30 a 11:00h
LLOC: Virtual (Zoom).

MÉS INFORMACIÓ:
TELÈFON: 93 337 04 50 | eMail: forum@femllobregat.cat

Segueix el proper eFórum en: Twitter | Facebook | LinkedIn: @FEmLlobregat - #FEmGuerrero

TornarPromou
Entitats col·laboradores
Entitat compromesaPatrocinadors Globals


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450