Activitats presencials posposades durant la crisi sanitària, fins nou avís. els recordem que poden contactar-nos per a qualsevol aclariment, o si necesiten suport o assessorament en relació a la situació actual.
Activitats realitzades
Trobades amb representants institucionals per debatre tots aquells assumptes que afecten al desenvolupament econòmic i social del territori.


17a Taula Debat del Cicle d'Infraestructures: La Universitat, infraestructura de coneixement per al territori

(FEm Territori)

26/11/2019

Ens complau convidar-lo a la 17a Taula Debat del Cicle de trobades que tracten sobre el paper de les infraestructures al desenvolupament econòmic del Baix Llobregat i L'Hospitalet, organitzades per BCN Content Factory juntament amb el Cercle d’Infraestructures, de la mà del Fòrum Empresarial del Llobregat.

L'acte, titulat La Universitat, infraestructura de coneixement per al territori, tindrà lloc el proper dimarts 26 de novembre al Campus de la UPC (Auditori de l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial) - Carrer d’Esteve Terradas, 7 a Castelldefels.

Els ponents seran: Maria Miranda, alcaldessa de Castelldefels, Jordi Berenguer i Sau, vicerector de Transferència de Coneixement i Innovació de la UPC; Pere Macias, president del Cercle d’Infraestructures, i Joan Carles Valero, periodista.

Dimarts 26 de novembre de 9 a 11h
Campus de la UPC (Auditori de l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial) - Carrer d’Esteve Terradas, 7 a Castelldefels

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Més informació: Tel. 93 337 04 50 / forum@femllobregat.cat
Segueix el proper Acte:@FEmLlobregat

TornarPromou
Patrocinadors Globals
Entitats col·laboradores
Entitat compromesa


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450