Activitats realitzades
Trobades amb representants institucionals per debatre tots aquells assumptes que afecten al desenvolupament econòmic i social del territori.


Desdejuni amb Josep Ginesta, Secretari General de Treball, Afers Socials i Famílies

(FEm Territori)

14/02/2019

El proper dijous 14 de febrer, el Fòrum Empresarial del Llobregat acollirà al. Sr. Josep Ginesta, Secretari General de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, qui exposarà a tots els empresaris i directius assistents les línies estratègiques del seu Departament envers a les empreses i les accions concretes a desenvolupar al territori de L’Hospitalet i Baix Llobregat.

Josep Ginesta és Diplomat en Relacions Laborals, Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans, Màster HASS en Negociació i Influència per la Universitat de Berkeley i Postgrau en Dret Processal.

Ha estat director de l’àrea Laboral, d’Organització i Persones a Gesdocument y Gestion del grup Cuatrecasas. Director de l’Àrea Laboral i Capital Humà a Ribe Salat Consulting i director de l’Oficina de Treball de la UOC.
A més, ha sigut docent a la Universitat Ramon Llull a l’Escola Universitària de Relacions Laborals Blanquerna i a la Facultat de Psicologia, del Màster MBA a la UPC i professor a l’escola Universitària CEURA.

Actualment, ocupa el càrrec de Secretari General de Treball, Afers Socials i Famílies i forma part del Consell assessors de la reforma horària de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres.

DIA: dijous, 14 de febrer
HORA: de 9:30 a 11:00h
LLOC: Hotel Porta Fira Santos. Plaça Europa, 45 | 08908 - L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

MÉS INFORMACIÓ:
Telèfon: 93 337 04 50 | eMail: forum@femllobregat.cat

Segueix el proper desdejuni a: Twitter | Facebook | LinkedIn: @FEmLlobregat - #FEmGinesta

TornarPromou
Patrocinadors Globals
Entitats col·laboradores


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450