Activitats realitzades
Trobades amb representants institucionals per debatre tots aquells assumptes que afecten al desenvolupament econòmic i social del territori.


14a Taula Debat del Cicle d'Infraestructures: Desplegament del 5G, una infraestructura disruptiva

(FEm Territori)

30/11/2018

Ens complau convidar-lo a la 14a Taula Debat del Cicle de trobades que tracten sobre el paper de les infraestructures al desenvolupament econòmic del Baix Llobregat i L'Hospitalet, organitzades per BCN Content Factory juntament amb el Cercle d’Infraestructures, de la mà del Fòrum Empresarial del Llobregat.

L'acte, titulat Desplegament del 5G, una infraestructura disruptiva, tindrà lloc el proper divendres 30 de novembre a l'Hotel Porta Fira Santos (Plaça Europa, 45 – L’Hospitalet de Llobregat).

Els ponents seran: Francesc Belver, tinent d’alcaldia de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació; Oscar Pallarols, director d’Innovació i d’Estratègia de Cellnex Telecom; Pere Macias, president del Cercle d’Infraestructures, Santiago Ballesté, president d’AEBALL/UPMBALL i del Fòrum Empresarial del Llobregat i Joan Carles Valero, periodista.

Divendres 30 de novembre de 9 a 11h
Hotel Porta Fira Santos (Plaça Europa, 45 – L’Hospitalet de Llobregat)

Més informació: Tel. 93 337 04 50 / forum@femllobregat.cat
Segueix el proper Acte:@FEmLlobregat

TornarPromou
Patrocinadors Globals
Entitats col·laboradores


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450