Activitats realitzades
Els desdejunis econòmics del Fòrum, amb periodicitat mensual, a l'entorn de ponents referencials de diferents àmbits d'activitat.


Desdejuni amb Raül Blanco, Secretari General de la Indústria i PIMES

(FEm Empresa)

13/11/2018

El proper dimarts 13 de novembre, el Fòrum Empresarial del Llobregat acollirà al Sr. Raül Blanco, Secretari General de la indústria i PIMES al Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, qui parlarà a tots els empresaris i directius assistents sobre quines són les línies estratègiques i les accions previstes a nivell estatal per tal d’impulsar el sector industrial i les pimes, i promoure la seva competitivitat.

Raül Blanco és llicenciat per la Universitat de Barcelona. Va ser professor d’Economia aplicada en la UB i professor d’Economia en el Centre d’Estudis Internacionals. També, va ser Gerent d’Estratègia Industrial a la Direcció General de la Indústria en el Govern de Catalunya. A més, va exercir de director de Desenvolupament Econòmic i de Treball a l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat. I actualment, és el Secretari General de la Indústria i de la Petita i Mitjana empresa al Ministeri de Indústria, Comerç i Turisme.

DIA: dimarts, 13 de novembre
HORA: de 9:30 a 11:00h
LLOC: Hotel Porta Fira Santos. Plaça Europa, 45 | 08908 - L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

MÉS INFORMACIÓ:
Telèfon: 93 337 04 50 | eMail: forum@femllobregat.cat
Segueix el proper desdejuni a: Twitter | Facebook | LinkedIn : @FEmLlobregat - #FEmBlanco

TornarPromou
Patrocinadors Globals
Entitats col·laboradores


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450