Activitats realitzades
Els desdejunis econòmics del Fòrum, amb periodicitat mensual, a l'entorn de ponents referencials de diferents àmbits d'activitat.


Desdejuni amb Teresa Garcia-Milà, Catedràtica d’Economia

(FEm Empresa)

10/05/2018

El proper dijous 10 de maig, el Fòrum Empresarial del Llobregat acollirà a Teresa Garcia-Milà, Catedrática d’Economia i directora de la Barcelona Graduate School of Economics qui parlarà als empresaris i directius assistents sobre les perspectives macroeconòmiques i les oportunitats empresarials actuals.

Teresa Garcia-Milà és llicenciada en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona i Doctora en Economia per la University of Minnesota. És professora i catedràtica del Departament d’Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra des de fa més de vint anys. Actualment, és directora de la Barcelona Graduate School of Economics i investigadora associada del Centre de Recerca en Economia Internacional. També és vicepresidenta del Cercle d’Economia i membre del Consell d’Administració de Banc Sabadell.

Durant la seva carrera professional, ha centrat la seva recerca en l’anàlisi de diversos aspectes de les polítiques públiques. En particular ha estudiat el paper de la inversió pública en el creixement econòmic, i l’impacte de les estructures impositives i de federalisme fiscal en el creixement, la distribució de recursos i el benestar econòmic.

DIA: dijous, 10 de maig
HORA: de 9:30 a 11:00h
LLOC: Hotel Porta Fira Santos. Plaça Europa, 45 | 08908 - L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

MÉS INFORMACIÓ:
Telèfon: 93 337 04 50 | eMail: forum@femllobregat.cat
Segueix el proper desdejuni a: Twitter | Facebook | LinkedIn : @FEmLlobregat - #FEmGarcia

TornarPromou
Patrocinadors Globals
Entitats col·laboradores


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450