Activitats realitzades
Els desdejunis econòmics del Fòrum, amb periodicitat mensual, a l'entorn de ponents referencials de diferents àmbits d'activitat.


Desdejuni amb Carlos Grau, CEO de Mobile World Capital Barcelona.

(FEm Empresa)

26/04/2018

El proper dijous 26 d’abril, el Fòrum Empresarial del Llobregat acollirà a Carlos Grau, CEO de Mobile World Capital. Grau parlarà als empresaris i directius assistents sobre com la Fundació MWCapital està posicionant Barcelona com a hub digital de referència global, impulsant la transformació mòbil i digital de les empreses i de la societat.

Carlos Grau és enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya i PDD per IESE. Compta amb una llarga trajectòria professional en l'àmbit de les tecnologies de la comunicació i la informació, així com en el desenvolupament de negoci digital. Després d'ocupar diversos càrrecs de direcció de vendes i màrqueting en empreses del sector TIC, com Hewlett-Packard, Accenture, Sun Microsystems o Telefònica, es va unir a Microsoft com a director general a Catalunya.

En els darrers anys, Carlos Grau ha centrat la seva activitat en el camp de la innovació, on ha liderat projectes com Biid, startup centrada en la identitat mòbil, o Step One Ventures, fons de capital de risc que inverteix en companyies tecnològiques amb alt potencial de creixement. Grau també ha exercit com a mentor per a emprenedors a través de Barcelona Activa o el programa d'acceleració Startupbootcamp IOT and Data, impulsat en col·laboració amb MWCapital. El novembre de 2017, Carlos Grau va ser nomenat director general de Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCB).

DIA: dijous, 26 d’abril
HORA: de 9:30 a 11:00h
LLOC: Hotel Porta Fira Santos. Plaça Europa, 45 | 08908 - L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

MÉS INFORMACIÓ:
Telèfon: 93 337 04 50 | eMail: forum@femllobregat.cat
Segueix el proper desdejuni a: Twitter | Facebook | LinkedIn : @FEmLlobregat - #FEmGrau

TornarPromou
Patrocinadors Globals
Entitats col·laboradores


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450