IniciFem LlobregatPromou. Aeball


Patrocinadors Globals


Pròximes activitats

Trobades amb representants institucionals per debatre tots aquells assumptes que afecten al desenvolupament econòmic i social del territori.

11a Taula Debat del Cicle d'Infraestructures: Model de ciutat territorialment i econòmicament sostenible  (FEm Territori)
14/03/2018

Ens complau convidar-lo a la 11a Taula Debat del Cicle de trobades que tracten sobre el paper de les infraestructures al desenvolupament econòmic del Baix Llobregat i L'Hospitalet, organitzades per BCN Content Factory juntament amb el Cercle d’Infraestructures, de la mà del Fòrum Empresarial del Llobregat.

L'acte, titulat Model de ciutat territorialment i econòmicament sostenible, tindrà lloc el proper dimecres 14 de març a la sala d’actes de la biblioteca Josep Soler Vidal (Plaça de Jaume Balmes s/n, Gavà).

Els ponents seran: Raquel Sánchez, alcaldessa de Gavà; Marc Castells Vicepresident segon de la Diputació de Barcelona; Francesc Muñoz , Professor de Geografia urbana i Dr. de l’observatori de la Urbanitazció a la UAB; Pere Macias, President del Cercle d’Infraestructures i Joan Carles Valero, Periodista.

Per accedir a la invitació: Click aquí

Dimecres 14 de març a les 9:00h
Sala d’Actes de la Biblioteca Josep Soler Vidal (Plaça de Jaume Balmes s/n, Gavà).

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
Reserves per rigorós ordre d'inscripció.
Més informació - Tel. 93 337 04 50 Correu electrònic: forum@femllobregat.cat
Segueix el proper Acte:@FEmLlobregatFòrum Empresarial del Llobregat, 2008 Nota legal | Política de cookies