IniciFem LlobregatPromou. Aeball


Patrocinadors Globals


Pròximes activitats

2a Nit Solidària amb la recerca  (FEm Fòrum)

El Fòrum Empresarial del Llobregat i l’IDIBELL organitzen la 2ª Nit solidària amb la recerca.
Els beneficis de la Nit es destinaran a finançar un projecte contra l’Esclerosi Múltiple.


El proper 30 de novembre a les 19:00 h. , la seu del Fòrum Empresarial del Llobregat, l'Hotel Porta Fira de L’Hospitalet, acollirà la 2a Nit Solidària amb la Recerca, un concert musical del grup de Jazz Manouche VAMP de l'Escola de Música de L'Hospitalet i un còctel per reunir a les empreses de L'Hospitalet i el Baix Llobregat amb l'objectiu de recaptar fons per un projecte d'investigació contra l'esclerosi múltiple, que lidera el Dr. Sergio Martínez Yélamos, investigador de l’IDIBELL i Cap de Secció de la Unitat d’Esclerosi Múltiple de l’Hospital de Bellvitge.

L’esclerosi múltiple és la causa més freqüent de discapacitat neurològica de causa no traumàtica en adults joves. Afecta aproximadament 1 de cada 1000 persones, en particular les dones. És una malaltia crònica del sistema nerviós central en la qual les neurones perden la seva capacitat de transmissió degut a lesions desmielinitzants i neurodegeneratives. Aquestes lesions són les causants, entre d’altres, de la paràlisi, la fatiga i les alteracions de la vista. Actualment, l’esclerosi múltiple no té una cura definitiva, i no es coneixen amb precisió totes les causes que la produeixen. És per aquests motius que cal destinar esforços i recursos a mantenir i incentivar la recerca bàsica i aplicada en aquest camp de la medicina.

L’acte, organitzat pel Fòrum Empresarial del Llobregat i l’IDIBELL, compta amb la col·laboració de l'Associació Empresarial i la Unió Patronal Metal·lúrgica de L'Hospitalet i el Baix Llobregat, L’Escola de Música - Centre de les Arts, Smart Space, la Cambra de Comerç, l'Ajuntament de L’Hospitalet, les associacions GAEM i AELEM de lluita contra l’Esclerosi Múltiple, FYR i l’Hotel Porta Fira i amb el patrocini d'empreses com NOVARTIS i SANOFI.


Confirmació d’assistència i compra d’entrades per l’acte

El preu de l’entrada és de 30 €

Cal confirmar l’assistència complimentant el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ per cada assistents i realitzar el pagament al número de compte ES09 2100 3027 8622 0035 5811, indicant el nom dels assistents i/o l’empresa.

Preguem remetin el comprovant de pagament a forum@femllobregat.cat

Vingui acompanyat! Si compra dues entrades el preu és de 55 € per les dues

Col·labori amb nosaltres

Volem aconseguir el màxim d’assistència i per tant, de suport, en aquesta Nit Solidària.

Com pot col·laborar:

1. Amb una aportació de 300 €:

- Disposarà de 6 entrades (valorades en 30 € cadascuna).
- Tindrà visibilitat mitjançant la inclusió del seu logotip a totes les comunicacions de l'acte.
- Es realitzarà una menció especial durant l'acte
- Inserció de publicitat (valorada en 100 €) a la Newsletter d'AEBALL - El Noticiero Empresarial- que arriba a més de 8.500 registres d'empreses del territori, entitats, mitjans de comunicació, etc.
- Assessorament estratègic d'AEBALL a empreses en les primeres etapes de vida o que vulguin obrir noves línies de negoci.
- Visita als laboratoris d'IDIBELL, únic centre d'investigació de L'Hospitalet que integra la recerca de més de mil persones de l'Hospital Universitari de Bellvitge, l'Institut Català d'Oncologia, la Universitat de Barcelona- Campus de Bellvitge, i l'Hospital de Viladecans.

2. Amb una aportació de 100 €:

- Disposarà de 2 entrades
- Es realitzarà una menció especial durant l’acte.

3. Ajudi’ns fent difusió de l’acte

És molt important arribar al màxim de públic possible! Ajudi’ns fent difusió als seus contactes, xarxes socials amb el hashtag #2NitSolidaria.


Fòrum Empresarial del Llobregat, 2008 Nota legal | Política de cookies