IniciFem LlobregatPromou. Aeball


Patrocinadors Globals


Activitats realitzades

Els desdejunis econòmics del Fòrum, amb periodicitat mensual, a l'entorn de ponents referencials de diferents àmbits d'activitat.

Desdejuni amb Xavier Torra, president d’Eurecat  (FEm Empresa)
18/05/2017

El passat dijous 18 de maig, el Fòrum Empresarial del Llobregat va acollir a Xavier Torra, president d’Eurecat, qui ens va parlar als empresaris i directius assistents sobre quina pot ser l’aportació d’un centre tecnològic a les empreses i quines són les sinergies que es poden produïr a favor de la innovació.

Xavier Torra és enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya i màster en Direcció de Màrqueting per ESADE. President d’EURECAT - Centre Tecnològic de Catalunya, és CEO d’ALTBATH Company i Conseller a les empreses familiars: ENCOFRADOS ALSINA, ROQUET,GIRBAU,BORGES, RELATS I COMEXI.

Membre del CAREC - Generalitat de Catalunya, forma part de la Comissió d'Indústria i de la Comissió Tributària del Cercle d'Economia. També és membre del Consell Assessor del BBVA a Catalunya i president del Patronat de la Fundació OXFAM - Intermon Espanya. De 1992 a 2014 va ser CEO de SIMON HOLDING, grup d'empreses fabricants de petit material elèctric i il·luminació, amb presència en més de 20 països. I anteriorment va ocupar diverses posicions executives a Dupont de Nemours, British Petroleum, i Union Carbide (Argon). És professor del Departament Màrqueting d'ESADE des de 1985.

DIA: dijous, 18 de maig
HORA: de 9:30 a 11:00 del matí
LLOC: Hotel Porta Fira Santos. Plaça Europa, 45 | 08908 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

MÉS INFORMACIÓ:

El desdejuni es va seguir al: Facebook | LinkedIn | Twitter (#FEmTorra)Fòrum Empresarial del Llobregat, 2008 Nota legal | Política de cookies