Activitats realitzades
Trobades amb representants institucionals per debatre tots aquells assumptes que afecten al desenvolupament econòmic i social del territori.


Desdejuni amb Josep Perpinyà, President del Consell Comarcal del Baix Llobregat i alcalde de Sant Just Desvern

(FEm Territori)

24/11/2016

El passat 24 de novembre, l’Il·lustríssim Sr. Josep Perpinyà, va ser el convidat al desdejuni del Fòrum Empresarial del Llobregat, on va exposar als empresaris i directius la seva visió sobre la situació econòmica actual.

Josep Perpinyà i Palau és alcalde de Sant Just Desvern des de l’any 2004. Abans, des del 1999, havia estat 1r tinent d’alcalde i regidor assumint diverses responsabilitats en àrees tan diverses com la cultura, l’habitatge públic o la comunicació.

Ha estat, fins fa pocs mesos, el vicepresident executiu del Consorci del Parc de Collserola i, actualment és el president del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Des del seu càrrec com a President del Consell Comarcal del Baix Llobregat tractarà sobre les funcions concretes del Consell en relació amb el món empresarial. Com a Alcalde de Sant Just Desvern parlarà sobre la història empresarial de la ciutat, el present de les empreses de la ciutat i el futur estratègic envers l’activitat econòmica del territori.

DIA: dijous, 24 de novembre
HORA: de 9:30 a 11:00 del matí
LLOC:Hotel Porta Fira Santos. Plaça Europa, 45 | 08908 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

MÉS INFORMACIÓ:

El desdejuni es va seguir al: Twitter | Facebook | LinkedIn : @FEmLlobregat - #FEmPerpinya

TornarPromou
Entitats col·laboradores
Entitat compromesaPatrocinadors Globals


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450